Gaudeix del paisatge de l’oli, a través d’una ruta que recorre set viles productores.
El recorregut que us presentem vol mostrar com i on es conreen les oliveres de les que en sortirà un dels olis d’oliva verge extra d’arbequina més apreciats del món, reconegut en gairebé tots els municipis que integren la ruta per la Denominació d’Origen Protegida Siurana (www.dopsiurana.com).
La Ruta Cicloturística de l’Oli recorre set viles productores d’oli; Reus, Riudoms, Montbrió del Camp, Vilanova d’Escornalbou, Mont-roig del Camp, Cambrils i Vinyols i els Arcs. L’itinerari, que és circular i per tant pot començar i acabar a qualsevol dels pobles que inclou la ruta, transcorre per camins plans aptes per a tot tipus de ciclistes. Durant el recorregut gaudireu del paisatge agrícola d’aquest entorn, un paisatge suau i amable, rural i mediterrani. A més a més de camps d’oliveres també pedalareu entre agradables conreus d’horta, avellaners i garrofers, típics del Baix Camp.
Durant la ruta podreu aprofitar per visitar diferents espais relacionats amb l’oli com cooperatives, molins, museus i centres d’interpretació.
Us podeu descarregar el track aquí: https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/ruta-de-loli-42680116

Més

Què més pots fer?

2020-08-11T13:36:52+02:00
Go to Top