Com arribar

El poble de Riudoms

Riudoms es troba al bell mig de la Costa Daurada, ben a prop de Reus, Tarragona, Cambrils, Salou i Port Aventura, i per tant molt a prop de les principals vies de comunicació de la província (autopista, xarxa ferroviària, aeroport, etc).

Per carretera

Es pot arribar a Riudoms via autopista AP-7, sortint bé a Reus o a Cambrils, com també per les carreteres nacionals N-340 o N-420. Consultar mapa per més detalls un cop es deixen aquestes carreteres principals. Riudoms es troba a molts pocs quilòmetres d’aquests eixos.

Autocar públic

A Riudoms arriben regularment autocars procedents de Reus (cada hora aprox.) i Tarragona (directes uns 5 cops al dia, amb escala a Reus cada hora).
Podeu consultar-ne els horaris a través del següent enllaç: www.igualadina.com

Amb tren

Les estacions de tren més properes són les de Reus (5 km), Cambrils (7 km) i Les Borges del Camp (3 km). Avisar-vos que no hi ha transport públic regular des de les estacions de Cambrils o les Borges del Camp a Riudoms. Per tant, recomanem baixar a Reus per poder agafar un autocar fins a Riudoms.
L’estació de l’AVE del Camp de Tarragona està situada a uns 25 km de Riudoms.En ella s’hi pot agafar un taxi o llogar un cotxe.

Amb avió

L’aeroport de Reus està a 10 km de Riudoms i el de Barcelona a 100 km. En els aeroports es podrà agafar un taxi o llogar un cotxe. Existeix un servei regular i diari d’autobús entre els aeroports de Barcelona i Reus.