Project Description

Experiències

Sigues Gaudí per un dia: Visita dinamitzada i taller

Ajuntament de Riudoms i Ans Educació

IMPORTANT: EL SERVEI DE VISITES PEDAGÒGIQUES A LA CASA PAIRAL ESTÀ EN PROCÉS DE REVISIÓ, I TEMPORALMENT NO ES REALITZEN VISITES.

Visita dinamitzada i taller especialment dissenyats per a centres educatius.

Activitat què indaga sobre l’origen de Gaudí a través d’una visita a la casa que l’arquitecte tant freqüentava quan era petit. Un indret que ens permet arribar fins a la vida rural catalana del segle XIX, que va inspirar al geni i va propiciar en ell una explosió d’idees mai vistes que després va aplicar a les seves obres més importants.
Coneixerem el llit on ell dormia, l’entorn que el rodejava, l’ofici de calderer del seu pare i totes aquelles formes animals i vegetals que van ser importants en la seva tècnica i el seu disseny.

S’ofereixen dues opcions d’activitat:

 • De P5 3r: El Nen Gaudí Explorador: El petit Gaudí passa moltes èpoques malalt a la casa rural del seu pare a Riudoms. Sense poder anar a l’escola, observa i passeja per tots els indrets de la casa i el poble, on descobreix les formes i els colors més impactants del nostre territori. Inclou dossier pedagògic.
 • De 4t a 6è: Construïm la solució de Gaudí: Coneix l’ambient rural que va marcar Antoni Gaudí des de ben petit a través del taller de caldereria del seu pare i la naturalesa que envoltava la vila de Riudoms. Descobreix el seu entorn més genuí i com es va inspirar en ell per trobar les solucions més innovadores que avui en dia tots admirem. Inclou dossier pedagògic.

A tenir en compte:

 • Inclou: Visita dinamitzada amb vestimenta a la casa Pairal d’Antoni Gaudí i la realització del taller “La natura i l’obra de Gaudí”. També inclou dossier pedagògic.
 • El punt de trobada és la Casa Pairal d’Antoni Gaudí (Raval de Sant Francesc, 14)
 • Els grups nombrosos es dividiran per fer les activitats en paral·lel i intercanviant-se després. El grup que s’esperi o ja hagi realitzat l’activitat farà una gimcana a la plaça de l’Arbre, on també serà l’espai d’esbarjo.
 • S’ofereix la possibilitat de realitzar només la visita guiada a la Casa Pairal (sense dinamització, taller i gimcana). Preu: 1€ / alumne

90 min

5 € / alumne

Grups escolars
(De P5 a 6è)

Formulari de pre-reserva

  ADULTS

  NENS

  promocio@riudoms.cat 
  977 85 03 50
  Raval de Sant Francesc, 14
  43330 Riudoms
  Tarragona

  Altres experiències

  Experiències