Project Description

Experiències

Visita guiada a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí

Ajuntament de Riudoms

En la visita a la Casa Pairal de la família Gaudí de Riudoms descobrireu l’origen de la nissaga dels Gaudí i, tal com diuen els experts, com aquests orígens rurals i el seu entorn van influir clarament en la seva genial obra arquitectònica.

La visita inclou el taller de caldereria i l’habitatge familiar de l’època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols d’algunes de les obres d’Antoni Gaudi, obra de l’arquitecte Hiroya Tanaka.

Actualment la Casa Pairal d’Antoni Gaudí també acull una exposició de dibuixos originals de l’escultor Joan Matamala i Flotats, col·laborador de l’arquitecte i principal autor del grup escultòric de la façana del Naixement del Temple de la Sagrada Família.

A tenir en compte:

  • La Casa Pairal d’Antoni Gaudí no està habitualment oberta però es preveuen certes dates d’obertura fixes entre els mesos de juny i setembre. Per aquest any 2023, la Casa obrirà tots els diumenges del 18/06 al 17/09, amb visites a les 12h i 13h, a un preu de 5 € / persona. El diumenge 13/08, que coincideix, amb la Fira, les visites seran gratuïtes.
  • IMPORTANT: Per altra banda, s’ofereix l’opció de fer una VISITA GUIADA A DEMANDA (qualsevol dia de l’any, amb horari a convenir i sempre amb reserva prèvia), a un preu mínim de 30€ /visita (o 3€ per persona, si el grup és de més de 10 persones). Les visites a demanda cal que es paguin prèviament via transferència bancària (consulteu números de compte al correu promocio@riudoms.cat).
  • La visita es realitza normalment en català (o castellà). La visita a demanda està disponible (amb pre-avís) en: Català, Castellà, Anglès, Francès i Alemany.
  • Nombre d’assistents màxim per visita guiada: 25 persones per grup (fins a dos grups amb visita simultània).
  • Accessibilitat: Visita no apta per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Condicions de cancel·lació: Anul·lació 48 hores abans, devolució de l’import pagat sense penalització.
  • Disponibilitat d’aparcament gratuït molt proper.

60 min

5 € / persona (les visites guiades dels diumenges d’estiu)

Tots els públics

977 850 350
promocio@riudoms.cat
www.riudomsturisme.cat
Raval de Sant Francesc, 14
43330 Riudoms
Tarragona
Formulari de reserva