Project Description

Experiències

Visita guiada a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí

Ajuntament de Riudoms

En la visita a la Casa Pairal de la família Gaudí de Riudoms descobrireu l’origen de la nissaga dels Gaudí i, tal com diuen els experts, com aquests orígens rurals i el seu entorn van influir clarament en la seva genial obra arquitectònica.

La visita inclou el taller de caldereria i l’habitatge familiar de l’època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols d’algunes de les obres d’Antoni Gaudi, obra de l’arquitecte Hiroya Tanaka.

Actualment la Casa Pairal d’Antoni Gaudí també acull una exposició de dibuixos originals de l’escultor Joan Matamala i Flotats, col·laborador de l’arquitecte i principal autor del grup escultòric de la façana del Naixement del Temple de la Sagrada Família.

  • La Casa Pairal d’Antoni Gaudí no està habitualment oberta però es preveuen certes dates d’obertura fixes entre els mesos de juny i setembre. Aquest any 2022, la Casa ofereix visites guiades tots els diumenges entre el 19 de juny i el 18 de setembre, a les 11h i 12h. Seleccioneu dia i hora per fer la visita a través del formulari de reserva. El preu d’aquestes visites és de 5€ per persona.
  • La visita es realitza normalment en català (o castellà).
  • Nombre d’assistents màxim per visita guiada: 25 persones per grup (fins a dos grups amb visita simultània).
  • Accessibilitat: visita no apta per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Condicions de cancel·lació: anul·lació 48 hores abans, devolució de l’import pagat sense penalització.
  • Disponibilitat d’aparcament gratuït molt proper.
  • IMPORTANT: S’ofereix l’opció de fer una VISITA GUIADA A DEMANDA (qualsevol dia de l’any, amb horari a convenir i sempre amb reserva prèvia), a un preu mínim de 30€ /visita (o 3€ per persona, si el grup és de més de 10 persones). La visita a demanda està disponible en (amb pre-avís): Català, Castellà, Anglès, Francès i Alemany. Les visites a demanda cal que es paguin prèviament via transferència bancària (consulteu números de compte al correu promocio@riudoms.cat)

60 min

5 € / persona (les visites guiades dels diumenges d’estiu)

Tots els públics

977 850 350
promocio@riudoms.cat
www.riudomsturisme.cat
Raval de Sant Francesc, 14
43330 Riudoms
Tarragona
Formulari de reserva